June 13, 2016
Gislaved – full fart på utbyggnaden.

Just nu är det full fokus på att sälja in och bygga fiber till villor i kommunerna.

Vissa av er har fått ut en mailbekräftelse på att vi har mottagit er beställning utav fiberanslutning från Svenska Stadsnät AB.

Priset som anges är ordinarie pris, ni kommer att få mer information om det slutgiltiga priset i samband med att kampanjen avslutas och ni kommer då att få en definitiv bekräftelse från oss.

I ANDERSTORP och GISLAVED pågår en införsäljningskampanj som varar under ett par veckor till och där hembesök till alla hushåll planeras för fullt. Kampanjen i Anderstorp är förlängd till 2016-06-20.

Som vi tidigare berättat så är intresset Jättestort och det är vi mycket glada för. Beslut är redan fattat att vi bygger till ALLA som beställer fiberanslutning av oss!

I SMÅLANDSSTENAR pågår grävning för fullt, i vad vi kallar etapp 1, som är från Burserydsvägen och söderut. Här räknar vi med att vara klara efter sommaren och efter det påbörja etapp 2 som är norrut.

Även i BURSERYD pågår grävning och inom kort är det dags att börja med insvetsningen till de villor som beställt. Här ligger vi lite efter med grävningen mot tänkt planering.

I REFTELE är det inom ett par veckor dags för oss att börja med kundprojekteringar och alla ni som beställt kommer bli uppringda för inbokning av besök.

I BROARYD är all grävning klar och insvetsning av beställda anslutningar pågår. Kommer vara helt klart inom ett par veckor.

Svenska Stadsnät äger, driver och utvecklar ett öppet stadsnät i Gislaved. Öppet stadsnät betyder att du väljer de tjänster eller paket du önskar. Vi bygger och utvecklar för nutid och framtid. Vårt fibernät håller en hög teknisk kvalitet och erbjuder prisvärda tjänster för Internet, TV och telefoni. Alla tjänsteleverantörer levererar på lika villkor.